Verademing Bram Bakker Koen de Jong

Verademing herziene editie

20,00

Veel mensen staan de hele dag áán. Ze ademen te snel en ze verbruiken daarmee onnodig veel energie. Kun jij goed ontspannen?

Lees dé klassieker over ademhalen van Bram Bakker en Koen de Jong.

 

Veel mensen staan de hele dag áán. Ze ademen te snel en ze verbruiken daarmee onnodig veel energie. Kun jij goed ontspannen? Als je ontspannen bent adem je zes tot tien keer per minuut, niet meer.

In Verademing beschrijven Bram Bakker en Koen de Jong verschillende manieren om te ontspannen. Met verschillende oefeningen waar je meteen mee aan de slag kunt.

Ben je vaak moe? Dan moedigen we je ook aan om gedoseerd te sporten. Door sporten te combineren met diepe ontspanning herwin je energie. In dit boek leggen we uit hoe je dat kunt doen.

Duizenden mensen gingen je voor!

In deze geheel herziene versie van deze bestseller over ademhaling (meer dan 50.000 exemplaren verkocht) hebben we ons boek Sporten voor beginners geïntegreerd en aangevuld.

Koen de Jong is initiatiefnemer van www.sportrusten.nl, een website over ademhaling, hardlopen en wielrennen (naar de site) Hij schreef diverse boeken waaronder een internationale bestseller over Iceman Wim Hof, Koud kunstje, en De Hardlooprevolutie met Stans van der Poel.

 

Columns en artikelen die gaan over hardlopen                                                                                                                    

Beer op de weg

Beer op de weg

Ging ik vanochtend rennen, stak er een zwarte beer de weg over! Gelukkig schrok het dier ook van mij… #southlaketahoe

Lees meer

Blijf-Beter!Welkomsgeschenk

Meld je vandaag nog aan voor Bram's maandelijkse nieuwsbrief en ontvang zijn boek Blijf Beter! (in pdf).

Mis 'm niet!