Aanbieding!

Geluk uit een potje

Oorspronkelijke prijs was: €15,00.Huidige prijs is: €10,00.

Geluk uit een potje is een prikkelend boek over een verzwegen maatschappelijk probleem: het massale gebruik van veronderstelde gelukspillen.

 

 

Uitverkocht

Artikelnummer: BOEK-GELUKUITEENPOTJE Categorie:

Beschrijving

Er zijn deskundigen die er maar op blijven hameren dat we depressies nog altijd niet goed herkennen, en daardoor ook onvoldoende behandelen.

Dat is vast waar, maar tegelijkertijd kunnen we vaststellen dat het aantal gebruikers van antidepressiva, slaaptabletten, kalmeringsmiddelen en ADHD-medicatie gestaag blijft groeien. Zonder dat er minder psychisch leed is trouwens, want deze pillen hebben niet kunnen voorkomen dat het aantal mensen met psychische klachten blijft groeien.

In “Geluk uit een potje” stelt Bram Bakker de lezer (en zichzelf) de vraag waarom we zoveel psychofarmaca (de verzamelnaam) zijn gaan gebruiken. Terwijl tegelijkertijd steeds duidelijker is geworden dat het meestal niet tot genezing leidt, het slikken van een antidepressivum of iets anders.

Voor Bram staat vast dat er veel te veel mensen psychofarmaca slikken, en dat dit de kans op ‘gezond’ herstel niet echt vergroot. “Geluk uit een potje” is een prikkelend boek over een verzwegen maatschappelijk probleem: het massale gebruik van veronderstelde gelukspillen…

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geluk uit een potje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf-Beter!Welkomsgeschenk

Meld je vandaag nog aan voor Bram's maandelijkse nieuwsbrief en ontvang zijn boek Blijf Beter! (in pdf).

Mis 'm niet!