Evenementgegevens


Theetuin Eemnes

Een doseerprobleem, een slecht rempedaal, een gelegenheidsgebruiker of een feestbeest: eufemismen over verslaving zijn er genoeg… Maar wat is het precies? Een progressieve hersenziekte of gewoon een slechte levensstijl? Zijn verslaafden in de basis allemaal hooggevoelig? Hoe lossen we het op? Hoe keren we de epidemie die de mateloosheid is geworden? Hoe genezen we onze ouders en welke preventie bieden we onze kinderen?

Bram Bakker was nooit lichamelijk afhankelijk van drank of drugs, maar stilzitten vindt hij even moeilijk als een alcoholist het aanschouwen van een halfvolle fles wijn. Decennialang deed Bram armzalige pogingen verslaafden te redden van de ondergang tot hij zijn eigen behandeling voorrang gaf.

Fimme Bakker is belast met een familiaire neiging ongezond om te gaan met genotsmiddelen. Hij geniet al als hij iets in zijn mond stopt. En daar maakt hij dan grappen over, als gediplomeerd cabaretier. Is humor de missing link in de verslavingszorg? Zouden hulpverleners zichzelf wat minder serieus moeten nemen? Of was het feit dat een hulpverlener eigen ervaring had het verschil tussen leven en dood?

In deze avondvullende voorstelling verkennen vader en zoon verslaving in al haar gedaanten. Zonder franje, open en eerlijk en niemand ontziend. Vooral zichzelf niet. En vooral elkaar niet. Liever een harde grap die raak is dan een ritueel dansje om de hete brei. Dat hebben ze nou wel lang genoeg gedaan.

Reserveer snel je ticket voor deze bijzondere avond.

Deze voorstelling wordt omlijst met een heerlijk 3-gangen diner; gecombineerd als ‘Theaterdiner van Theetuin Eemnes | Brave Hendrik’. Met ontvangst om 19 uur. Reserveer nu je kaarten voor Ben je bezopen? en 3-gangen diner met feestelijk welkomstdrankje voor € 59,50 via onderstaande button.

Programma:
18.30 aperitief
19.00 start diner
20.15 start voorstelling

Combiticketprijs: €59,50
€22,50 concert & €37,00 3-gangen diner + welkomstdrankje; Een heerlijke avond uit! Prijzen zijn per persoon en exclusief overige drankjes

Allergieën of dieetwensen? Geef het aan in de opmerkingen.

Bestel tickets hier direct.

 

Blijf-Beter!Welkomsgeschenk

Meld je vandaag nog aan voor Bram's maandelijkse nieuwsbrief en ontvang zijn boek Blijf Beter! (in pdf).

Mis 'm niet!