Opname luisterboek Oud zeer Bram Bakker

Vandaag begonnen in een studio met het inspreken van ‘Oud zeer’.

Gisteren en vandaag sprak ik de tekst van ‘Oud zeer’ in voor het luisterboek. Toch een soort exposure… Het blijkt dan ook al weer anders te zijn dan je dacht. Het is wel een goed boek, durf ik nu te zeggen. Het is minder persoonlijke ellende delen dan ik dacht, vooral over het informatieve deel met betrekking tot affectieve verwaarlozing ben ik best tevreden.

Van dat stuk over Herman van Veen krijg ik nog wel steeds tranen, maar goed: het wordt nog wel eens wat.

Het luisterboek is dus ook in aantocht, naast papier en e-book die er al zijn.

Bram

 

 

 

Blijf-Beter!Welkomsgeschenk

Meld je vandaag nog aan voor Bram's maandelijkse nieuwsbrief en ontvang zijn boek Blijf Beter! (in pdf).

Mis 'm niet!