Ben je Bezopen?

Al jaren werkte ik als psychiater in de verslavingszorg, en ik verbeeldde me dat ik er heel wat van afwist, tot mijn eigen zoon om hulp vroeg vanwege zijn afhankelijkheid van cannabis.

Kon ik opnieuw beginnen, proberen te begrijpen waar het (onder mijn ogen) mis was gegaan. We zijn jaren verder, Fimme Bakker is al jaren volledig abstinent (nul drugs, nul drank) en hij heeft zich ontpopt tot een cabaretier met potentie: afgestudeerd aan het Koningstheater en in november a.s. halve finalist in het GSCF.

En we gaan samen het theater in, om het over verslaving te hebben. Serieus en luchtig, met een lach en een traan. We waarderen het enorm als je een keer komt kijken, met je kinderen of je ouders bij voorkeur. Onze speellijst staat nu online, zei agenda.

De try-outs starten in oktober, de premiĆØre is op 30 januari 2024 in Amstelveen, fijn als je tijdig reserveertšŸ™šŸ¼

 

Blijf-Beter!Welkomsgeschenk

Meld je vandaag nog aan voor Bram'sĀ maandelijkse nieuwsbrief en ontvang zijn boek Blijf Beter! (in pdf).

Mis 'm niet!