Zondag 5 oktober vond bij boekhandel H. De Vries in Haarlem de feestelijke presentatie plaats van “Ik, golfer” van Wim de Roos.

Dit boek is de derde titel in een reeks die nu al een succes genoemd mag worden: van “Ik, de wielrenner” van Koen de Jong en Aart Vierhouten (meer informatie) en “Ik, hardloper” van Stans van der Poel en Koen de Jong (meer informatie) werden reeds duizenden exemplaren verkocht en verschenen meerdere herdrukken.

Het is een formule die aanslaat: via mond op mond-reclame verkopen dit soort boeken steeds beter. En bij Uitgeverij Lucht (naar de website) hebben we liever een titel die traag, doch gestaag groeit, dan een boek dat het van drie weken rumoer moet hebben, maar dat daarna in de verkoop geheel stilvalt.

Wij willen boeken uitgeven waar mensen wat aan hebben. Geen hijgerige, hype-achtige titels, maar werken die over jaren nog steeds overeind staan qua inhoud. We zijn er van overtuigd dat Wim de Roos ons zo’n boek heeft bezorgd, en de eerste reacties bevestigen dat. Iedereen die al golft, maar ook iedereen die overweegt het eens te gaan proberen kan het boek lezen, want het is niet voor de profs geschreven, maar juist voor de vele liefhebbers/recreatieve spelers.

In de komende maanden verschijnen er nog een aantal boeiende titels. In de donorweek komt “De hartslag van een ander” uit, over een sporter die de allerzwaarste triatlon volbracht met een donorhart (meer informatie). En begin november het autobiografische verhaal van een cabaretière met een ernstige angststoornis.

Meer weten over onze uitgeverij? Bezoek de website (naar de website), abonneer je op de nieuwsbrief, of volg ons op Facebook en/of Twitter.

Blijf-Beter!Welkomsgeschenk

Meld je vandaag nog aan voor Bram's maandelijkse nieuwsbrief en ontvang zijn boek Blijf Beter! (in pdf).

Mis 'm niet!