Bij de lancering van ‘Gevoelige zielen’ nam Giel Beelen een Kukuru-podcast op… Hopelijk inspireert het iemand.

Bericht van Giel Beelen over deze podcast:

In deze bijzondere aflevering van KUKURU, opgenomen in Theater De Liefde in Haarlem tijdens de boekpresentatie van ‘Gevoelige Zielen’, ging ik in gesprek met Bram Bakker. ‘Gevoelige Zielen’ vormt het slotstuk van een drieluik waarin Bram de pijnlijke gebeurtenissen uit ons verleden die ons handelen beïnvloeden, verkent. Het boek roept zorgprofessionals op om eerst voor zichzelf te zorgen, voordat ze voor anderen zorgen, als cruciale stap in de noodzakelijke transformatie van onze gezondheidszorg.

Tijdens ons gesprek deelde Bram waardevolle inzichten over intuïtie, aandacht en aanwezigheid, zowel in het dagelijks leven als in de opvoeding. Hij benadrukte het belang van écht aanwezig zijn en het intuïtief aanvoelen van de behoeften van kinderen, en hoe dit principe ook in andere levensaspecten toegepast kan worden.

Met de lancering van ‘Gevoelige Zielen’ nodigt Bram ons uit om dieper na te denken over hoe we aandacht geven en ontvangen, en hoe we onze intuïtie kunnen aanscherpen en inzetten voor een rijker en meer verbonden leven.

Luister naar deze verhelderende aflevering voor diepgaande inzichten over intuïtie, aandacht en de presentatie van ‘Gevoelige Zielen’!

 

De aflevering is ook op video opgenomen. Bekijk ‘m hier.

 

 

Blijf-Beter!Welkomsgeschenk

Meld je vandaag nog aan voor Bram's maandelijkse nieuwsbrief en ontvang zijn boek Blijf Beter! (in pdf).

Mis 'm niet!