De ‘Oud zeer-sessie’

181,50

De tientallen ‘Oud zeer-gesprekken’ zijn zonder uitzondering inspirerend en verrijkend voor zowel mijn gesprekspartner als ikzelf, maar vanwege de ambitie om ‘Gevoelige zielen’ in oktober uit te brengen gaat de mogelijkheid zo’n gesprek te bestellen vanaf 1 mei ‘on hold’ – in shop termen: uitverkocht-  tot na de zomer.

Via de nieuwsbrief en op deze website zal tegen die tijd worden gecommuniceerd over prijs en inschrijving.

 

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

In het najaar start Bram weer met een serie gesprekken waarvoor je je na de zomer kan opgeven. De prijs zal hoger komen te liggen (in de praktijk kost het meer tijd). Via de nieuwsbrief en op deze website zal tegen die tijd worden gecommuniceerd over prijs en inschrijving.

 

Eerdere beschrijving van de sessie: 

Heb je het vermoeden dat jij ook kampt met ‘Oud zeer’? En zou je het fijn vinden daar eens even bij stil te staan? Aandacht geven aan iets waar je meestal overheen beweegt?

Bram is niet meer beschikbaar voor langer durende individuele therapietrajecten, maar hij helpt graag lotgenoten die ook worstelen met wat er vroeger is gebeurd.

Je kunt hier een individuele sessie boeken, waarin we samen kijken naar die oude pijnen. En ik denk met je mee over richtingen waarin je kunt zoeken naar heling.

We spreken af op een prachtige locatie, Huis Leyduin (zie website) in Vogelenzang, waar een fijne spreekkamer is, maar ook door het bos gewandeld kan worden. We besteden minstens een uur aan wat jou bezighoudt, er is geen tijdsdruk.

Er wordt niets geregistreerd, en ook niets gediagnosticeerd.

Je krijgt een boek van Bram.

Oud zeer Bram Bakker

Tien euro gaat naar stichting Run4Schools en de opbrengst wordt ook aangewend om een documentaire te financieren.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De ‘Oud zeer-sessie’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf-Beter!Welkomsgeschenk

Meld je vandaag nog aan voor Bram's maandelijkse nieuwsbrief en ontvang zijn boek Blijf Beter! (in pdf).

Mis 'm niet!