Evenementgegevens


MET ROBERT BRIDGEMAN & BRAM BAKKER
(13-18 OKTOBER) – FRANKRIJK | 5 DAGEN

Kosten: €2.395

Aan het einde van deze retraite heb jij kennis en inzichten over jezelf, die ook je werk lichter maken

Ben jij werkzaam in de (geestelijke) gezondheidszorg, en loop je in je werk wel eens aan tegen persoonlijke thema’s? Herken je jezelf soms in de verhalen van de mensen die je professionele hulp probeert te geven? Zijn er ook in jouw leven thema’s op een dieper niveau dan de klacht waarmee iemand zich presenteert? Of, nog explicieter: zijn er in jouw leven ook gebeurtenissen geweest die een traumatische impact op jou hebben gehad? Die medebepalend zijn geweest voor jouw keus om voor anderen te gaan zorgen? Kan dat eigenlijk wel voldoende, als je zelf nog iets te helen hebt? Je kunt mensen niet verder helpen dan je zelf bent, wordt wel eens gezegd…

Op deze transformatie-retraite nemen Robert en Bram je mee op een reis naar jouw binnenwereld. Dat doen we in een veilige groep met gelijkgestemde zielen. We verkennen jouw vastgeroeste patronen, beperkende overtuigingen, rollen, belemmeringen en angsten en helpen je los te komen van de identificaties die daar in meespelen.
Robert en Bram hebben zelf een volle rugzak, maar zijn daar al vele jaren mee aan het werk. Ze begeleiden, coachen en trainen zowel individuen als groepen. Ze werken ervaringsgericht, maar met een open blik naar de wetenschappelijke referentiekaders. Transformatie noemen we het ook wel, van blokkades in jezelf. Het verbinden met je onderliggende angsten, het herkennen van je copingstijlen, het zijn voorbeelden van wat er in zo’n week voorbij komt. Want bedenk: hoe meer jij in verbinding staat met jezelf, des te sterker de verbinding is met jouw patiënt of cliënt.

MEERWAARDE

De energie van de groep versterkt en versnelt jouw persoonlijke proces. En we doen dit dit alles te midden van de prachtige natuur waar Terra Nova is gelegen, aan de voet van de Franse Pyreneeën. Waarbij we elke dag starten met yoga en meditatie, waar rijke en gezonde voeding je ondersteunt. Alles staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling, groei en bewustwording.

Meer informatie (je kan hier ook direct boeken).

 

Blijf-Beter!Welkomsgeschenk

Meld je vandaag nog aan voor Bram's maandelijkse nieuwsbrief en ontvang zijn boek Blijf Beter! (in pdf).

Mis 'm niet!